Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze beyaz örtü görmek

Rüyada yüze beyaz örtü görmek

Rüyada yüze beyaz örtü görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yüze beyaz örtü gördüyseniz:

  • Tedbirli olunması gerekiyor.

Rüyada yüze beyaz örtü görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, işlerinin gerileyeceğine, yüzünün hep güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzü örtülü kadın görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada bebek yüz örtüsü görmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, artık kötü günler yaşamayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüz örtüsü görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayırlı bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başına beyaz örtü örtmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, maddi konuda zayıflayacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine işarettir.

Rüyada kabeyi beyaz örtülü görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yatak örtüsü görmek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına işarettir.

Rüyada beyaz örtülü kadınlar görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments