Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil masa örtü görmek

Rüyada yeşil masa örtü görmek

Rüyada yeşil masa örtü görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, işlerinin çok açılacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, kendisine ev alacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına işarettir.

Rüyada yeşil masa örtü gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarınıza yatkın olmanız size kazandırabilir.

Rüyada yeşil masa örtü görmek arkadaşlarla aranın bozulacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada yeşil masa örtüsü görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz dantel masa örtüsü görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına rivayet eder.

Rüyada masaya örtü sermek çok günah işleyeceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Rüyada naylon masa örtüsü görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı inanılır.

Rüyada beyaz masa örtüsü görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada masa örtüsü hediye almak çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulur.

Rüyada boncuklu masa örtüsü görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments