Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz asmak

Rüyada yüz asmak

Rüyada yüz asmak tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, alın terinin karşılığını alacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, zahmete ve çileye düşeceğine delalettir.

Rüyada yüz asmak gördüyseniz:

  • Bazı maddi zorluklar olabilir.

Rüyada yüzünü asmak işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada yüz asmak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine yorulur.

Rüyada mezara bayrak asmak ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe perde asmak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada tül perde asmak işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada duvara elbise asmak ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine işarettir.

Rüyada duvara ayna asmak programların ve projelerin tutmayacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz çarşaf asmak çok kazançlı yatırımlara gireceğine, elinin de bolluk göreceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments