Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü asmak

Rüyada yüzünü asmak

Rüyada yüzünü asmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, evlerine dünürcü geleceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına inanılır.

Rüyada yüzünü asmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten veya sert cevaplardan kaçınmalısınız.

Rüyada yüzünü asmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüz asmak huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, isabetli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ipe çamaşır asmak imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının çamaşırını asmak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada balkona çarşaf asmak çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada duvara bayrak asmak tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada renkli çamaşır asmak sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, bahtın açık olmasına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz çamaşır yıkamak asmak kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments