Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çarşaf asmak

Rüyada beyaz çarşaf asmak

Rüyada beyaz çarşaf asmak geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, başına türlü belalar geleceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalettir.

Rüyada beyaz çarşaf asmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde sizi tatmin etmeyen bir şeyler hissedebilirsiniz.

Rüyada ipe beyaz çarşaf asmak bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına işarettir.

Rüyada beyaz çarşaf asmak sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına alamet eder.

Rüyada çarşaf yıkayıp asmak ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, hayatın keyifli bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada balkona çarşaf asmak uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ipe çarşaf asmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine tabir olunur.

Rüyada yatak çarşafı asmak türlü musibetlere uğrayacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çamaşır asmak işin düzeltileceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz havlu asmak gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments