Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuvarlak pencere görmek

Rüyada yuvarlak pencere görmek

Rüyada yuvarlak pencere görmek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, sağlık sorunlarının artacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına rivayet eder.

Rüyada yuvarlak pencere gördüyseniz:

  • Bazı konularda insanların işinize karışmasını ya da itirazlarla karşılaşmak istemiyorsanız sır saklamayı bilmeniz gerekiyor.

Rüyada yuvarlak pencere görmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına inanılır.

Rüyada yuvarlak şeker görmek hedeflere ulaşamayacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına işaret eder.

Rüyada yuvarlak ayna görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yuvarlak masada oturmak hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yuvarlak masa görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yuvarlak daire görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına işaret eder.

Rüyada yuvarlak cisim görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada yuvarlak altın görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments