Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuvarlak masada oturmak

Rüyada yuvarlak masada oturmak

Rüyada yuvarlak masada oturmak neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, mülkiyetinin de artacağına, nasiplerini alacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada yuvarlak masada oturmak gördüyseniz:

  • Arka planda çalışmalar yürüten hayran kitleniz size çok olumlu tekliflerle gelebilirler.

Rüyada yuvarlak masada oturmak tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada yuvarlak masa etrafında oturmak kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine yorulur.

Rüyada yuvarlak altın görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, çok büyük bir acı duyacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine delalettir.

Rüyada yuvarlak pencere görmek nefsine yenileceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, başarılarının bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada yuvarlak masa görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yuvarlak şeker görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük yuvarlak altın görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yuvarlak fırın görmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments