Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuvarlak altın görmek

Rüyada yuvarlak altın görmek

Rüyada yuvarlak altın görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, ilim irfan sahibi olacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada yuvarlak altın gördüyseniz:

  • Olayların raydan çıkmaması için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada büyük yuvarlak altın görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına delalettir.

Rüyada yuvarlak altın görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yuvarlak masa etrafında oturmak uzun uzun dalıp gideceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına işarettir.

Rüyada yuvarlak daire görmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yuvarlak pencere görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yuvarlak ekmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına alamet eder.

Rüyada yuvarlak masa görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yuvarlak cisim görmek tecrübe sahibi olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments