Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuvarlak şeker görmek

Rüyada yuvarlak şeker görmek

Rüyada yuvarlak şeker görmek iflasın eşiğine geleceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına rivayet eder.

Rüyada yuvarlak şeker gördüyseniz:

  • Daha uygulanabilir konulara yönelmenizde fayda var.

Rüyada yuvarlak şeker görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına inanılır.

Rüyada yuvarlak cisim görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada yuvarlak görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada yuvarlak altın görmek zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada yuvarlak masa etrafında oturmak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına tabir olunur.

Rüyada yuvarlak şekil görmek rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına delalettir.

Rüyada yuvarlak çizmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, mirasa, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine tabir olunur.

Rüyada yuvarlak yemek masası görmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments