Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuvarlak ayna görmek

Rüyada yuvarlak ayna görmek

Rüyada yuvarlak ayna görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada yuvarlak ayna gördüyseniz:

  • Arkanızdan söylenenlere veya ufak tefek rahatsızlıklara göz yummazsanız, kısmen daha küçük bir olay diplomatik bir çöküşe neden olabilir.

Rüyada yuvarlak ayna görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına alamet eder.

Rüyada yuvarlak altın görmek emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, fedakârlıklar yapacağına işarettir.

Rüyada yuvarlak fırın görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, önünün açılacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada yuvarlak masa etrafında oturmak büyük ve başarılı adımlar atacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine delalet eder.

Rüyada yuvarlak görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine işarettir.

Rüyada yuvarlak pencere görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük yuvarlak altın görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına inanılır.

Rüyada yuvarlak şeker görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments