Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuvarlak masa görmek

Rüyada yuvarlak masa görmek

Rüyada yuvarlak masa görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada yuvarlak masa gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla iş hayatınızı birbirinize karıştırmamanız gerekiyor.

Rüyada yuvarlak masa görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine yorulur.

Rüyada yuvarlak masa etrafında oturmak rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada yuvarlak yemek masası görmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yuvarlak fırın görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye rivayet eder.

Rüyada yuvarlak daire görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine rivayet eder.

Rüyada yuvarlak ayna görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yuvarlak küpe görmek tüm sıkıntıların giderileceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada yuvarlak cisim görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments