Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuvarlak daire görmek

Rüyada yuvarlak daire görmek

Rüyada yuvarlak daire görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, renk ve eğlence geleceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yuvarlak daire gördüyseniz:

  • Belli şeyleri başkalarının itirazlarına rağmen devam ettirmeniz gerekmesi yıpratıcı olabilir.

Rüyada yuvarlak daire görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, dostlarını da iyi seçeceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada yuvarlak küpe görmek şartlarının da zenginleşeceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine inanılır.

Rüyada yuvarlak çizmek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, can sıkıntısının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yuvarlak fırın görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük yuvarlak altın görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada yuvarlak ay görmek daha büyük işler için bir örnek olacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yuvarlak taş görmek başarı kazanılacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada yuvarlak ekmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments