Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuva yapmak

Rüyada yuva yapmak

Rüyada yuva yapmak uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, ailenin büyüyeceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, adının fesada karışacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yuva yapmak gördüyseniz:

  • Nelerden hoşlanıp, hoşlanmadığınızı fark etmeniz, size daha çok uyan bir yoldan gitmenizi sağlayabilir.

Rüyada kediye yuva yapmak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada güvercine yuva yapmak rütbesinin yükseleceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına inanılır.

Rüyada yuva yapmak aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, çok büyük borçlar alacağına yorulur.

Rüyada güvercin yuvası yapmak sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi yuvası görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada yuvadan yumurta toplamak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına delalet eder.

Rüyada kumru yuvası görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurt yuvası görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments