Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin yuvası yapmak

Rüyada güvercin yuvası yapmak

Rüyada güvercin yuvası yapmak fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hatalarını fark edeceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada güvercin yuvası yapmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili problemlerle uğraşmanız gerekiyor.

Rüyada güvercin yuvası yapmak ters giden durumların düzeleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, şansa işaret etmektedir.

Rüyada güvercine yuva yapmak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin yuvası görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yuva yapan güvercin görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, malların çoğalacağına işaret eder.

Rüyada güvercin yuvaları görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalettir.

Rüyada güvercinin yuva yaptığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, işlerinin çok açılacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına inanılır.

Rüyada yuvada güvercin görmek ekmeğinin artacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin yuvası ve yavrusu görmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments