Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye yuva yapmak

Rüyada kediye yuva yapmak

Rüyada kediye yuva yapmak terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, düşmanından uzak olacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, sermaye elde edeceğine, çoluk çocuğa karışacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine işarettir.

Rüyada kediye yuva yapmak gördüyseniz:

  • Olayların raydan çıkmaması için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada kediye yuva yapmak bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi yuvası görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercine yuva yapmak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yuva yapmak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada güvercin yuvası yapmak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin yuvaları görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde karınca yuvası görmek isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına yorulur.

Rüyada güvercin yuvası ve yavrusu görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments