Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercine yuva yapmak

Rüyada güvercine yuva yapmak

Rüyada güvercine yuva yapmak sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercine yuva yapmak gördüyseniz:

  • Hırslı yaklaşımlarınızın olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada güvercine yuva yapmak iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına yorulur.

Rüyada güvercin yuvası yapmak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercin yuvaları görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin yuvası görmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, gelirinin azalacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine tabir olunur.

Rüyada güvercin yuvası ve yavrusu görmek yaşam standartlarını yükselteceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercinin eve yuva yaptığını görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yuva yapan güvercin görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yuvada güvercin görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments