Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi yuvası görmek

Rüyada kedi yuvası görmek

Rüyada kedi yuvası görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine alamet eder.

Rüyada kedi yuvası gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin karşılıkları farklı kanallardan gelebilir.

Rüyada kedi yuvası görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediye yuva yapmak işlerini düzene sokacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine delalet eder.

Rüyada karınca yuvasından toprak almak endişelerin sona ereceğine, saygısını toplayacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine işarettir.

Rüyada boş yuva görmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, hayattan her istediğini alacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada yuvasında yılan görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, zor durumlara düşüleceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yılan yuvası görmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada baykuş yuvası görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, konforunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare yuvası görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments