Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuvadan yumurta toplamak

Rüyada yuvadan yumurta toplamak

Rüyada yuvadan yumurta toplamak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, insan sevindireceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada yuvadan yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Münakaşalarınızın başlıca sebebi, yakın akrabalarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmelerin getirdiği can sıkıntıları olabilir.

Rüyada yuvadan yumurta toplamak aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine alamet eder.

Rüyada karınca yuvası ve yumurtası görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına inanılır.

Rüyada yuvada yumurta görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akrep yuvası görmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya alamet etmektedir.

Rüyada yuva yapan güvercin görmek hasta olanlar için şifa bulmaya, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada leyleği yuvada görmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada yuvada güvercin görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada keklik yuvası görmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments