Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık avlanmak

Rüyada balık avlanmak

Rüyada balık avlanmak sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, başarılı işlere imza atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada balık avlanmak gördüyseniz:

  • Söylenenler veya yorumlar doğru olmayabilir ya da bazı ilişkilerinizde bazı şeyler yanlış olabilir.

Rüyada balık avlandığını görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada balık avlanmak karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada silahla avlanmak rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına delalettir.

Rüyada aslanın avlandığını görmek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine alamet eder.

Rüyada ormanda avlanmak bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, güzel günlerin geleceğine, eşe dosta yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sapanla avlanmak çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karda avlanmak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına, işlerin çok iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kartalın avlandığını görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments