Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık avlandığını görmek

Rüyada balık avlandığını görmek

Rüyada balık avlandığını görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, zenginleşeceğine rivayet eder.

Rüyada balık avlandığını gördüyseniz:

  • Belli bir amacınızı ilerletmek için bağlantılarınızı kullanabilirsiniz.

Rüyada balık avlandığını görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine yorulmaktadır.

Rüyada balık avlanmak ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, önünü açacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kartalın avlandığını görmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına rivayet eder.

Rüyada sapanla avlanmak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına alamet eder.

Rüyada gece avlanmak mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, çok mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada karda avlanmak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, bol muhabbette olacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde avlanmak maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada silahla avlanmak acı veren kazalara, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments