Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ormanda avlanmak

Rüyada ormanda avlanmak

Rüyada ormanda avlanmak bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına tabir olunur.

Rüyada ormanda avlanmak gördüyseniz:

  • Politik olmanız ise, fayda sağlayan taraf olmanızı sağlar.

Rüyada ormanda avlanmak hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, birikiminin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde avlanmak zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada balık avlanmak sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla avlanmak bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık avlandığını görmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına tabir olunur.

Rüyada sapanla avlanmak rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına yorulur.

Rüyada gece avlanmak sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına rivayet eder.

Rüyada karda avlanmak yeni fırsatlar sunulacağına, yeni işlere girileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments