Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karda avlanmak

Rüyada karda avlanmak

Rüyada karda avlanmak her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, başarılarının katlanacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, maceralara atılacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karda avlanmak gördüyseniz:

  • Yerinizde oturmamalısınız.

Rüyada karda avlanmak yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahla avlanmak ağır günler geçireceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslanın avlandığını görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık avlanmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, seyahatlere katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gece avlanmak hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada balık avlandığını görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kartalın avlandığını görmek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına rivayet eder.

Rüyada denizde avlanmak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments