Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanın avlandığını görmek

Rüyada aslanın avlandığını görmek

Rüyada aslanın avlandığını görmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kazancının çok düşeceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına inanılır.

Rüyada aslanın avlandığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız tamamlanması gereken işlerde size yardım etmekten keyif alacaklardır.

Rüyada aslanın avlandığını görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada karda avlanmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla avlanmak sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, üzüntülerin sevince döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ormanda avlanmak kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde avlanmak manevi huzurdan da nasipleneceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kartalın avlandığını görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık avlanmak en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, ümitsizliğe delalettir.

Rüyada sapanla avlanmak üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments