Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kartalın avlandığını görmek

Rüyada kartalın avlandığını görmek

Rüyada kartalın avlandığını görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, güzel bir yola çıkılacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, özgüveninin artacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kartalın avlandığını gördüyseniz:

  • Maddi konuları başka kişilerin halletmesine güvenmek yanıltıcı olabilir.

Rüyada kartalın avlandığını görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına delalettir.

Rüyada ormanda avlanmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada aslanın avlandığını görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık avlandığını görmek hayatın rüya sahibine güleceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına işarettir.

Rüyada silahla avlanmak çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine işaret eder.

Rüyada denizde avlanmak onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık avlanmak alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, hastalıklarının azalacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karda avlanmak kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments