Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla avlanmak

Rüyada silahla avlanmak

Rüyada silahla avlanmak gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, yanlış seçimler yapacağına, şerefli bir hayat süreceğine, büyük zararlara uğrayacağına, sağlığın bozulacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla avlanmak gördüyseniz:

  • Yeni teklifler alabilirsiniz.

Rüyada silahla avlanmak sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada ormanda avlanmak olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine alamet eder.

Rüyada gece avlanmak eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine rivayet eder.

Rüyada balık avlandığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, işlerinin çoğalacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sapanla avlanmak sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına inanılır.

Rüyada balık avlanmak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine işarettir.

Rüyada denizde avlanmak daha sonra işlerin açılacağına, çekilen hasretin biteceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kartalın avlandığını görmek insanlardan uzaklaşacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments