Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hızla merdiven çıkmak

Rüyada hızla merdiven çıkmak

Rüyada hızla merdiven çıkmak ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hızla merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere aynı şiddette cevap vermeniz, yangına körükle gitmeniz anlamına gelebilir, politik olmakta fayda var.

Rüyada merdivenden hızla çıkmak yeni kişilerle tanışacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada hızla merdiven çıkmak dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine delalet eder.

Rüyada merdivenden hızla inmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, sevgisinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada hızla merdiven inmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hızla merdivenden inmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, gözyaşının kuruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenleri hızla inmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada hızla gökyüzüne çıkmak hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, mutlu bir evliliğe, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına inanılır.

Rüyada asansörle hızla yukarı çıkmak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments