Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zorlukla merdiven çıkmak

Rüyada zorlukla merdiven çıkmak

Rüyada zorlukla merdiven çıkmak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zorlukla merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Ekonomik anlamda veya ticari başlıklı konularda doğru yoldasınız.

Rüyada zorlukla merdiven çıkmak sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada zorlukla kusmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine inanılır.

Rüyada zorluklarla karşılaşmak aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada zorlukları aşmak yoksul için zenginliğe, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada zorlukla yürümek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya işaret etmektedir.

Rüyada elele merdiven çıkmak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına inanılır.

Rüyada merdivenleri inip çıkmak ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada geniş merdivenden çıkmak hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments