Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir merdiven çıkmak

Rüyada demir merdiven çıkmak

Rüyada demir merdiven çıkmak maddi anlamda güçleneceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, alım gücünün artmasına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada demir merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konular veya ilişkiler ilerlemesi gerektiği gibi veya ilerlemesi gereken yönde ilerlemiyor olabilir.

Rüyada demir merdivenlerden çıkmak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, yeniden bir araya geleceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada demir merdiven çıkmak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına inanılır.

Rüyada demirden merdiven çıkmak sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına işarettir.

Rüyada demir merdivenden inmek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz demir merdiven görmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada demir merdiven görmek itibarını zedeleyeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine tabir olunur.

Rüyada demir merdivenden çıktığını görmek düşmanların önlerinin açılacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada demir merdivenden cıkmak çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments