Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivene düşmek

Rüyada merdivene düşmek

Rüyada merdivene düşmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, çok güzel adımlar atılacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, kafasını toparlayamayacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada merdivene düşmek gördüyseniz:

  • Yani duygusal ilişkileriniz sizi çok mutlu edecek seviyede olabilir.

Rüyada yüksek merdivenden düşmek keyfinin ve neşesinin artacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada ağaç merdivenden düşmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven çıkmak ve düşmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenlerden düşmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, yaşamının tazeleneceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenle düşmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenden aşağı düşmek iyi geçiminin biteceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden kayıp düşmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments