Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven çıkarken düşmek

Rüyada merdiven çıkarken düşmek

Rüyada merdiven çıkarken düşmek bunun farkına varacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdiven çıkarken düşmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda alışılmadık yöntemler uygulamanız, tuhaf veya sizden beklenmeyecek davranışlar sergilemeniz gerekebilir ya da riskli adımlar atabilirsiniz.

Rüyada merdivenden çıkarken düşmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, onların yaralarına merhem olacağına delalet eder.

Rüyada merdiven çıkarken düşmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenden çıkarken görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada merdivenden çıkarken zorlanmak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, başarının düşeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine delalettir.

Rüyada merdiven çıkarken zorlanmak sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdiven çıkarken yorulmak üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek merdivenden düşmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada merdivenle düşmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments