Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yürüyen merdiven çıkmak

Rüyada yürüyen merdiven çıkmak

Rüyada yürüyen merdiven çıkmak çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada yürüyen merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Dinleyenlerinizin dikkatini çekebilmek için yapacaklarınızda kendinizi özgür hissetmelisiniz.

Rüyada merdivenden inmek ve çıkmak bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalettir.

Rüyada merdiven çıkmak ve inmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına delalettir.

Rüyada buzlu merdivenden çıkmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine delalettir.

Rüyada gemide merdiven çıkmak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada geniş merdivenden çıkmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada büyük merdivenden çıkmak bol rızık ve para sahibi olacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına işaret eder.

Rüyada birisiyle merdiven çıkmak kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, mal ve para kazanılacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenleri çıkmak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments