Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenleri çıkmak

Rüyada merdivenleri çıkmak

Rüyada merdivenleri çıkmak keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, maddi zararının giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenleri çıkmak gördüyseniz:

  • Tanıdığınız kişiler veya bildiğiniz şeyler hedeflerinize ulaşmanızda size yardımcı olacak.

Rüyada hastane merdiveni çıkmak güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenlere çıkmak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek merdiven çıkmak son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına işaret eder.

Rüyada bina merdiveninden çıkmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, adım atarken çok zorlanacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine delalettir.

Rüyada kırık merdiven çıkmak sorunların üstüste geleceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar merdiven çıkmak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, işe zorla gidip geleceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada emekleyerek merdiven çıkmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, azap çektiğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada okul merdivenlerinden çıkmak işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments