Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük merdivenden çıkmak

Rüyada büyük merdivenden çıkmak

Rüyada büyük merdivenden çıkmak beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada büyük merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi doğru kullanabilirseniz maddi kazanç sağlayabilirsiniz.

Rüyada büyük merdivenden çıkmak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada geniş merdivenden çıkmak başarılı işlere imza atılacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına alamet eder.

Rüyada gelinlikle merdiven çıkmak elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cami merdiveninden çıkmak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç merdiven çıkmak kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beton merdivenden çıkmak yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada bir sürü merdiven çıkmak sevdiği insanların olacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya rivayet etmektedir.

Rüyada dönen merdiven çıkmak rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments