Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven çıkmak ve inmek

Rüyada merdiven çıkmak ve inmek

Rüyada merdiven çıkmak ve inmek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada merdiven çıkmak ve inmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilham verici olabilecek aktivitelerde bulunmanızda fayda var.

Rüyada merdiven çıkmak ve inmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine işaret eder.

Rüyada merdivenden inmek çıkmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden inmek ve çıkmak iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, umutlarının tazeleneceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gülerek merdiven inmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada hızlı merdiven inmek ticaret ehli kişi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, husumetlerin başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada dik bir merdivenden inmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada okul merdiveninden inmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına rivayet eder.

Rüyada dik merdivenden inmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments