Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün kilim görmek

Rüyada yün kilim görmek

Rüyada yün kilim görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, kederinin dağılacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, musibetlerin yaşanacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada yün kilim gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar sizi korkutmayacak.

Rüyada yün kilim görmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kilim almak yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada renkli kilim görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına tabir olunur.

Rüyada halı kilim almak hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına işaret eder.

Rüyada kilim silkelemek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, zorluğa düşeceğine yorulur.

Rüyada halı kilim görmek mutlu olacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilim satmak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, sağlık sorunun kalmayacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine delalet eder.

Rüyada kilim katlamak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments