Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli kilim görmek

Rüyada renkli kilim görmek

Rüyada renkli kilim görmek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli kilim gördüyseniz:

  • Bazı iş bağlantılarınızın sonuçları istediğiniz gibi olmayabilir.

Rüyada renkli kilim görmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işlerinin duracağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli kilim görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kilim yıkamak yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil kilim görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine işarettir.

Rüyada yerde kilim görmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada yırtık kilim görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun kilim görmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, anne baba ile ters düşüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada turuncu kilim görmek rızkın genişlemesine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments