Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı kilim almak

Rüyada halı kilim almak

Rüyada halı kilim almak elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, bolluk ve bereket geçireceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada halı kilim almak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınıza bir araya gelebilir, programlar yapabilir veya eski tanıdıklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada halı kilim çırpmak iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada halı kilim görmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, kimseyle konuşmayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski halı kilim görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına yorulur.

Rüyada kilim halı görmek anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine delalettir.

Rüyada halı kilim sermek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada halı kilim yıkamak kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada halı kilim almak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada halı veya kilim görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments