Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün kabartmak

Rüyada yün kabartmak

Rüyada yün kabartmak işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, yaşamının tazeleneceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yün kabartmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek veya inandığınız şeyler için vakit geçirmek size iyi gelebilir.

Rüyada yün kabartmak hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprak kabarması görmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kaba su doldurmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabarmış hamur görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabartma tozu görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada bir kaba çiş yapmak üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine tabir olunur.

Rüyada vücutta kabarmalar görmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına delalettir.

Rüyada kabası bitmiş inşaat görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments