Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabarmış hamur görmek

Rüyada kabarmış hamur görmek

Rüyada kabarmış hamur görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına inanılır.

Rüyada kabarmış hamur gördüyseniz:

  • Başarılı olmak istiyorsanız pratik olmalısınız.

Rüyada hamur kabarması görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamurun kabarmasını görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabarmış hamur görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, insanlar tarafından sevileceğine delalettir.

Rüyada bir kaba idrar yapmak kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına inanılır.

Rüyada kabarmış ekmek görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulak kabartmak gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, çalışmalarının beğenileceğine işarettir.

Rüyada kaba et görmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına yorulur.

Rüyada toprak kabarması görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments