Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabası bitmiş inşaat görmek

Rüyada kabası bitmiş inşaat görmek

Rüyada kabası bitmiş inşaat görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabası bitmiş inşaat gördüyseniz:

  • Diğerleriyle kuracağınız diyaloglar durumunuzla uyum sağlamayabilir.

Rüyada kabası bitmiş inşaat görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, hem eğleneceğine inanılır.

Rüyada kaba inşaat görmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada kaba su doldurmak zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bir kaba çiş yapmak yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada kabarmış hamur görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına delalettir.

Rüyada hamurun kabarmasını görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına işaret eder.

Rüyada denizin kabarmasını görmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine delalet eder.

Rüyada duvar kabarması görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments