Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurtanın kırıldığını görmek

Rüyada yumurtanın kırıldığını görmek

Rüyada yumurtanın kırıldığını görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yumurtanın kırıldığını gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde, kariyerinizde veya aşka hayatınızda işlerin istediğiniz gibi gitmesini sağlayan koşullar oluşabilir.

Rüyada kırılmış yumurtanın sarısını görmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, herkesten ileriye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırılmamış yumurta görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yumurta kırıp yemek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalettir.

Rüyada yerde kırılmış yumurta görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının yumurta kırıldığını görmek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yumurtanın elinde kırıldığını görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, moralinin bozulacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk yumurtasının kırıldığını görmek niyetlendiği işlere gireceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine işaret eder.

Rüyada kırılan yumurtayı temizlemek zengin bir hayat sürüleceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments