Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmamış yumurta görmek

Rüyada kırılmamış yumurta görmek

Rüyada kırılmamış yumurta görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına delalettir.

Rüyada kırılmamış yumurta gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz değişiklikler var.

Rüyada elinde yumurta kırıldığını görmek yeni çalışmalar yapılacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırılan yumurtayı temizlemek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine rivayet eder.

Rüyada kırılmış çiğ yumurta görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, yeni mallara kavuşacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurta kırıp pişirmek huzur bulacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine delalettir.

Rüyada kırılmış yumurta görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada kırılmış yumurtanın sarısını görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada yumurtanın elinde kırıldığını görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada yumurta kırıp yemek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments