Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yumurta kırıldığını görmek

Rüyada başkasının yumurta kırıldığını görmek

Rüyada başkasının yumurta kırıldığını görmek şansının hep açık olacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, başa iş açacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine alamet eder.

Rüyada başkasının yumurta kırıldığını gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak bazı konularda size kaybettirebilir.

Rüyada yerde kırılmış yumurta görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada kırılmış yumurtanın sarısını görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına yorulur.

Rüyada elinde yumurta kırıldığını görmek insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yumurta kırıp yemek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış çiğ yumurta görmek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına delalet eder.

Rüyada çiğ yumurta kırıldığını görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırılan yumurta görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurtanın elinde kırıldığını görmek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments