Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış yumurtanın sarısını görmek

Rüyada kırılmış yumurtanın sarısını görmek

Rüyada kırılmış yumurtanın sarısını görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kırılmış yumurtanın sarısını gördüyseniz:

  • Bir ilişki veya iş birliği istikrarlı bir geleceğe katkı sağlayabilir.

Rüyada kırılmış yumurtanın sarısını görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, onlardan fayda göreceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırılmamış yumurta görmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yumurta kırıp yemek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına işarettir.

Rüyada birinin yumurta kırıldığını görmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına inanılır.

Rüyada kırılan yumurtayı temizlemek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mevki kazanacağına delalettir.

Rüyada yerde kırılmış yumurta görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine inanılır.

Rüyada tavuk yumurtasının kırıldığını görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, önünü açacağına delalet eder.

Rüyada kırılan yumurta görmek müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments