Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta kırıp yemek

Rüyada yumurta kırıp yemek

Rüyada yumurta kırıp yemek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yumurta kırıp yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin ya da fikirlerinizden haberdar olmasını istediklerinizin bilgilenmesi için türlü eleştirilerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yumurta kırıp yemek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırılan yumurta görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırılmamış yumurta görmek sohbetinin bozulacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına inanılır.

Rüyada çiğ yumurta kırıldığını görmek yeni işlere girileceğine, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada kırılan yumurtayı temizlemek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada birinin yumurta kırıldığını görmek alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, kendisi paralayacağına işarettir.

Rüyada yerde kırılmış yumurta görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde yumurta kırıldığını görmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments