Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde kırılmış yumurta görmek

Rüyada yerde kırılmış yumurta görmek

Rüyada yerde kırılmış yumurta görmek işlerin daha kötüleşeceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada yerde kırılmış yumurta gördüyseniz:

  • Eski dostlarınız sizi arayıp sohbetleriyle canlandırabilirler.

Rüyada yerde kırılmış yumurta görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada yumurtanın kırılmasını görmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bozuk yumurta kırıldığını görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurta kırıp pişirmek orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde yumurta kırıldığını görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk yumurtasının kırıldığını görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırılmış yumurtanın sarısını görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine inanılır.

Rüyada kırılmış çiğ yumurta görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments