Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta yutmak

Rüyada yumurta yutmak

Rüyada yumurta yutmak ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, hırsızlık yapacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, kırgınlık yaşanacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumurta yutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler uzun zamandır zorlanılan bazı konularda sizden full performans bekleyebilirler.

Rüyada yumurta yutmak düşüncelerini net olarak açamayacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada demir para yutmak kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada elmas yutmak bereketin ve karın artacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada yüzerken su yutmak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Rüyada para yutmak kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada kendi dişini yutmak büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada zincir yutmak en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada takma diş yutmak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments