Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzerken su yutmak

Rüyada yüzerken su yutmak

Rüyada yüzerken su yutmak bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, büyük başarıla kazanacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına yorulur.

Rüyada yüzerken su yutmak gördüyseniz:

  • Yakın ilişkilerinizde güçlüsünüz.

Rüyada yüzerken su yutmak kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada kirli su yutmak mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Rüyada denizde su yutmak vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, çektiği zorlukların biteceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada lağım suyu yutmak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada su yutmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada tuzlu deniz suyu yutmak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada tuzlu su yutmak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, istediklerini elde edeceğine, sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz suyu yutmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments