Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para yutmak

Rüyada para yutmak

Rüyada para yutmak ilerleyemeyeceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada para yutmak gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilerin sizi sinirlendirmesine izin vermeyin.

Rüyada para yutmak daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına, arabuluculuk yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kağıt para yutmak iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada demir para yutmak kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada bozuk para yutmak hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine inanılır.

Rüyada metal para yutmak umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada zar yutmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kedi kılı yutmak aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına inanılır.

Rüyada hurma çekirdeği yutmak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments