Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta yediğini görmek

Rüyada yumurta yediğini görmek

Rüyada yumurta yediğini görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, inancından ödün vereceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yumurta yediğini gördüyseniz:

  • İnsanların nabzına göre şerbet vermeniz gerekebilir.

Rüyada yumurta pişirip yediğini görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş yumurta yedirmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada birine yumurta yedirmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının çiğ yumurta yediğini görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına işarettir.

Rüyada başkasının yumurta yediğini görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yumurta yediğini görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada haşlanmış yumurta yediğini görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine alamet eder.

Rüyada sahanda yumurta yediğini görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments